Ja wij melden ons aan voor de Schooldag van de duurzaamheid in onze gemeente

Via dit formulier kunt u uw school aanmelden nadat u door uw gemeente bent uitgenodigd om deel te nemen aan de Schooldag van de duurzaamheid.

Let erop dat u na het klikken op de knop ‘Verzenden’ een bevestiging van verzending op deze pagina te zien krijgt. Zo niet, dan vindt u op de pagina een aanwijzing welk veld nog niet correct is ingevuld en/of per abuis is leeggelaten.

    Het programma is geschikt voor groep 5 t/m 8. Indien u een combinatiegroep 4/5 heeft, dan kunt u dit onderaan het formulier aangeven en zullen we in overleg beslissen of deze groep mee kan doen. Vul het aantal groepen 5 t/m 8 in dat deelneemt aan Sdvdd. U dient alle velden in te vullen, ook wanneer een 0 van toepassing is.

    Deze contactpersoon is het aanspreekpunt bij uw gemeente voor Schooldag van de duurzaamheid in de voorbereiding naar de dag.

    Deze contactpersoon is het aanspreekpunt op de dag zelf en coördineert op de dag daar waar nodig.
    Om goed verslag te kunnen doen van de dag, zouden wij graag foto’s maken om deze te kunnen plaatsen op onze website en onze social media kanalen. Wij doen hierbij aan u het dringende verzoek om voor tenminste twee deelnemende groepen te regelen dat (tijdens de kick-off en) op de Schooldag van de duurzaamheid bekend is welke kinderen er wel/niet op foto’s mogen. Wij zullen u dan op een later moment vragen in welke groepen we foto’s mogen nemen. Gaat u hiermee akkoord?