A. Centraalpakket

(doel: bewustwording Junior Global Goals/ duur: dagvullend)

 1. Introductiefilm over de Junior Global Goals.
 2. Centraal programma voor één schooldag (100%) incl. online activiteitenpagina met instructievideo’s, handleidingen en materialen.
 3. Draaiboek met informatie over programma, begeleiding scholen, betrekken van lokale/regionale pers, werven van vrijwilligers.
 4. Instructie van lokale projectleider, incl. suggesties voor een kick-off en challenge.
 5. Gemeentelijke Sdvdd website met o.a. nieuwsberichten over de lokale Schooldag, deelnemers en activiteitenprogramma voor scholen.
 6. Onder voorbehoud van toestemming voor het nemen van foto’s, verzorgen wij een fotoverslag van het programma.
 7. Evaluatie onder leerkrachten en leerlingen.

Prijs: € 11.900,00 (excl. BTW)

Gem. prijs per groep: € 495,50

Gem. prijs per leerling: € 20,65

De prijzen zijn gebaseerd op een deelname van 6 basisscholen met 20-24 groepen. Het aantal leerlingen per groep is max. 32. Voor deelname met meer scholen, groepen of leerlingen, gelden staffels.

PM post: inzet van een lokale PL circa 40-50 uur.                                   

B. Lokaal maatwerkpakket

(doel: bewustwording Junior Global Goals én mobilisatie van lokaal/regionaal bedrijfsleven/ duur: dagvullend)

 1. Introductiefilm over de Junior Global Goals.
 2. Centraal programma voor één schooldag (50-60%) incl. online activiteitenprogramma met instructievideo’s, handleidingen en materialen.
 3. Draaiboek (zie pakket A) incl. formats voor ontwikkeling lokale workshops (40-50% van het programma) met fall back scenario.
 4. Begeleiding van lokale projectleider bij de organisatie, incl. kick-off, challenge en jurering.
 5. Gemeentelijke Sdvdd website, zie pakket A.                                                    
 6. Fotoverslag, zie pakket A.                                                                                  
 7. Evaluatie, zie pakket A.

Prijs: € 7.500,00 (excl. BTW)

Gem. prijs per groep: € 312,50

Gem. prijs per leerling: € 13,00

De prijzen zijn gebaseerd op een deelname van 6 scholen met 20-24 groepen. Het aantal leerlingen per groep is max. 32. Voor deelname met meer scholen, groepen of leerlingen, gelden staffels.

PM post: organisatie door lokale PL circa 100-120 uur, tot stand brengen verbinding met lokale/regionale bedrijven en organisaties circa 75 uur.

Onze ervaring leert dat lokale/regionale bedrijven vaak bereid zijn een bijdrage te leveren in termen van capaciteit, materialen en/of financiële middelen. 

Uw loyaliteit wordt beloond!

Wanneer u in aaneengesloten jaren deelneemt en uw beslissing daartoe vóór 1 mei van een jaar aan ons doorgeeft, krijgt u 10% korting op de groepstarieven. Elk jaar daarna wordt uw korting met 5% verhoogd tot een maximum van 20%. U mag daarbij wisselen tussen de pakketten.

Door de inflatie en het wegvallen van cofinanciering zijn wij genoodzaakt om de prijzen voor schooljaar 2022-2023 aan te passen; de startprijs van pakket A zal in alle gevallen tenminste € 10.950 bedragen, van pakket B € 6.750.

Beslist u om een jaar over te slaan? Geen probleem. U behoudt uw recht op korting indien u maximaal één jaar overslaat. Individuele scholen uit uw gemeente die al een keer mee hebben gedaan aan een Schooldag van de duurzaamheid kunnen zich in dat jaar met 10% korting aanmelden voor variant 1.