Een Duurzame Schooldag in uw klas of op uw school!

Laagdrempelig kennismaken met Schooldag van de duurzaamheid en de Junior Global Goals? Dat kan heel eenvoudig en op elk moment! De verschillende mogelijkheden kun je hieronder bekijken. Onze materialen zijn ontwikkeld voor groep 5 t/m 8, enkele thema’s zijn ook geschikt voor groep 3 en 4.

** Onze website is momenteel in ontwikkeling, omdat we ons aanbod voor schooljaar 2024-2025 aanpassen. Misschien dat nog niet alle linkjes en pagina’s goed werken of u voldoende informatie kunt vinden. Neem gerust contact met ons op als u vragen heeft! **

Duurzaamheid in Kindertaal

Duurzaamheid betekent dat er blije mensen en dieren leven op een gezonde planeet, nu en in de toekomst. En dat er altijd genoeg is voor iedereen. Lees er meer over via onderstaande link en ook wat je zélf kunt doen! 

wateroverlast01

Junior Global Goals koffer

Laagdrempelig kennismaken met Schooldag van de duurzaamheid en de Junior Global Goals? Kies voor de aanschaf van een Junior Global Goals koffer. We bieden maatwerk bij het samenstellen  van deze bijzondere koffer.

JGG koffer

Spreekbeurt/Presentatie

Op zoek naar een spreekbeurt voor een leerling over duurzaamheid en de Junior Global Goals? Of wil je er zelf een les over geven? Vind dan via onderstaande link ons materiaal waarmee je snel op weg kunt.

Afbeelding spreekbeurt

Duurzame spelletjes

Spelen en leren gaan hand in hand met onze duurzame spelletjes! Het Welles-Nietes memory is hét duurzame spel voor kinderen om te leren over de Junior Global Goals en wat je zelf kunt bijdragen aan een duurzamere wereld.

Sdvdd-WellesNietes-DeAbacus2020-02_met fotograaf

Downloads: van ons voor jou

Wil je zelf een les maken over de Junior Global Goals? We bieden onze materialen aan om naar eigen inzicht een les samen te stellen; bijv. de JGG iconen, fonts, kleuren, posters en templates om zelf een presentatie te maken.     

schijf-van-7

Aan de slag met kleine acties

Concreet aan de slag met kleine acties? Zo win je de wereld. Een klein beetje dan, maar alle beetjes helpen! Je kunt de acties op school doen of bijv. als huiswerk meegeven. Klik op onderstaande link en vind acties voor elke Junior Global Goal.

Win-de-Wereld_zonder logo 2021