Een Duurzame Schooldag in uw gemeente!

Als gemeente biedt u een Schooldag van de duurzaamheid aan meerdere basisscholen in uw gemeente aan. En dat organiseren wij voor u! Wij schetsen hieronder een aantal mogelijkheden van hoe wij u hierbij kunnen ondersteunen. Maatwerk is altijd mogelijk.

** Onze website is momenteel in ontwikkeling, omdat we ons aanbod voor schooljaar 2024-2025 aanpassen. Misschien dat nog niet alle linkjes en pagina’s goed werken of u voldoende informatie kunt vinden. Neem gerust contact met ons op als u vragen heeft! **

Kort programma

In een programma van maximaal een halve schooldag ontdekken kinderen spelenderwijs de JGGs en leren zij hoe zij kunnen bijdragen aan een duurzame samenleving. Ons aanbod sluit aan bij de specifieke wensen van uw gemeente!

Sdvdd-Voorlezen-wethouderVanLeeuwen-DeExpeditie10

Uitgebreid programma

Kies voor een uitgebreid programma vol duurzame activiteiten. Deze variant legt de nadruk op samenwerking met lokale en regionale organisaties. Samen creëren we een onvergetelijke ervaring voor uw leerlingen.

Sdvdd-RepareerHetZelf-Holtbanck04

Zelf aan de slag

Wij bieden u de tools om zelf een inspirerende Duurzame Schooldag te organiseren! Met ons handboek vol ideeën voor JGG gastlessen en excursies en een basisset met JGG workshops, kan uw gemeente een onvergetelijke dag creëren.

JGG koffer