Ontdek onze programma's: maatwerk is altijd mogelijk

Op deze pagina vind je informatie over de inspirerende programma’s die wij hebben ontwikkeld om kinderen spelenderwijs kennis te laten maken met de Junior Global Goals. Of je nu leerkracht, gemeentemedewerker of ouder bent, bij ons vind je op maat gemaakte programma’s en praktische tips om kinderen te leren wat duurzaamheid betekent en hoe zij zelf een bijdrage kunnen leveren aan een duurzame(re) samenleving. Kies hieronder uw doelgroep en ontdek de mogelijkheden.

Leerkracht/scholen

Laat je leerlingen kennis maken met Schooldag van de duurzaamheid. Ze ontdekken én ervaren de Junior Global Goals en leren hoe ze zelf een verschil kunnen maken. In het schooljaar 2024-2025 is er alle ruimte voor maatwerk; we verkennen samen de mogelijkheden die goed bij je school passen.

Sdvdd-WellesNietes-DeAbacus2020-02_met fotograaf

Gemeente

Bied als gemeente een onvergetelijke Schooldag van de duurzaamheid aan meerdere basisscholen in uw gemeente aan. Wij organiseren een op maat gemaakt programma waarin de Junior Global Goals centraal staan. Samen creëren we een unieke ervaring die uw gemeente, het onderwijs en lokale organisaties verbindt.

Ouder/leerling

Ontdek samen met je kind wat duurzaamheid betekent! Vind waardevolle informatie, tips, leuke spelletjes en een kant-en-klare spreekbeurt om zelf aan de slag te gaan. Leer hoe jij als ouder en kind kunt bijdragen aan een duurzamere wereld en maak samen een blijvend verschil.

Sdvdd-ZwerfAfval-Lappendeken01