Sem en Saar geven positieve energie!

Dit inspirerende verhaal dat wij speciaal lieten schrijven voor de Dag van de Duurzaamheid 2019, vertelt het verhaal van Sem en Saar, twee kinderen die op avontuur gaan om positieve energie te verspreiden. Sem en Saar en hun vrienden hebben een club waarmee ze samen de buurt schoonhouden. Door een tornado is er veel schade.

De rode draad van het verhaal wordt gevormd door de Junior Global Goals, de Werelddoelen van de Verenigde Naties in begrijpelijke taal.

Bij bestelling van het boekje, ontvangt u van ons ook een handleiding met tips om de Junior Global Goals te verbinden aan het voorleesverhaal.

Hard cover met geschilderde kleurenillustraties. Bestellen is heel eenvoudig!

Voorkant Voorleesboek 2019

In hun zoektocht ontdekken Sem en Saar hoe zij zelf een verschil kunnen maken. Het verhaal weeft de Junior Global Goals op een toegankelijke manier in de avonturen van Sem en Saar. Zo leren de kinderen niet alleen over duurzaamheid, maar worden ze ook aangemoedigd om actie te ondernemen.

Enkele voorbeelden van de Junior Global Goals die op een speelse manier zijn geïntegreerd, zijn onder andere:

  1. Geen armoede: Sem en Saar helpen een vriendje in nood door positieve energie te delen en zo armoede in hun kleine wereldje aan te pakken.

  2. Zwerfafval en een schone natuur: Tijdens hun avonturen gaan de hoofdpersonages aan de slag om zwerfafval te lijf te gaan en zo met kleine acties bij te dragen aan een schoner milieu.

  3. Ongelijkheid verminderen: Tijdens hun avonturen komen Sem en Saar situaties tegen waarin ze leren over eerlijkheid en het verminderen van ongelijkheid door iedereen gelijke kansen te geven.

Anthony v Diemenstraat 10-10-19 DSC04692
Sdvdd-Voorlezen-BJKrouwel-HetRondeel01
Wil je zeker weten dat je bestelling nog voor de zomervakantie wordt verzonden? Bestel dan uiterlijk op 28 juni 2024!
Bestellingen gedaan na 28 juni worden eind juli verzonden. 

Het boekje kost € 16,50 incl. verzendkosten.

Elk extra exemplaar kost slechts € 12,-.

Indien u de bestelling combineert met één of meerdere spellen, wordt op de factuur € 4,- in mindering gebracht. U kunt in één keer uw bestelling plaatsen.
Verzenden buiten Nederland? Dan worden de meerkosten in rekening gebracht.
Voorlezen2019
Sdvdd-Voorlezen-wethouderVanLeeuwen-DeExpeditie08