Ontdek onze materialen

Welkom op de pagina met onze verzameling duurzame materialen, speciaal ontworpen om kinderen op een leuke en educatieve manier kennis te laten maken met duurzaamheid en de Junior Global Goals. Of je nu leerkracht, gemeentemedewerker of ouder bent, bij ons vind je de materialen die aansluiten bij je behoefte. En als je iets mist, mail je ons dan even? Het zou zomaar kunnen dat we je kunnen helpen. 

Duurzame spelletjes

Spelen en leren gaan hand in hand met onze duurzame spelletjes! Het Welles-Nietes memory is hét duurzame spel voor kinderen om te leren over de Junior Global Goals en wat je zelf kunt bijdragen aan een duurzamere wereld.

Sdvdd-WellesNietes-DeAbacus2020-02_met fotograaf

Voorleesboek

Wij lieten het verhaal ‘Sem en Saar geven positieve energie’ schrijven voor de Dag van de Duurzaamheid. U ontvangt van ons bij uw bestelling een handleiding met tips om de JGGs te verbinden aan het voorleesverhaal.

Voorkant Voorleesboek 2019

Spreekbeurt

Op zoek naar een spreekbeurt over duurzaamheid en de JGGs? We helpen je graag op weg en hebben een spreekbeurt voor je gemaakt. je kunt hem naar eigen inzicht aanpassen. Klik op onderstaande link en ga snel van start.

Afbeelding spreekbeurt

Downloads

Wil je zelf een les maken over de Junior Global Goals? We bieden onze materialen aan om naar eigen inzicht een presentatie te maken; bijv. de JGG iconen, fonts, kleuren, posters en templates. Lekker makkelijk!

schijf-van-7