Help ons om het gedachtegoed van de Junior Global Goals verder te verspreiden!

Vindt u ook dat het de normaalste zaak van de wereld zou moeten zijn om duurzame keuzes te maken? Via onze projecten leren kinderen spelenderwijs wat duurzaamheid betekent en hoe zij zelf een bijdrage kunnen leveren aan een duurzame wereld. En dat het heel normaal is om dat te doen! 

Steun ons met een donatie en maak het mede mogelijk om ons mooie project te kunnen blijven organiseren! Wij ontvangen geen overheidssteun en zijn volledige afhankelijk van donaties en de projecten die wij voor gemeentes mogen doen.

Hoe kunt u doneren? Door het formulier aan de rechterzijde in te vullen of door rechtstreeks een bedrag op onderstaand IBAN nummer over te maken.

Rekeninggegevens

IBAN: NL24 TRIO 0338 7437 82 ten name van Stichting Sdvdd
BIC: TRIONL2U

Aantal donaties

0

Reacties van donateurs

  • “Steun en bewondering voor wat de Stichting tot nu gepresteerd heeft. Het gedachtengoed mag in mijn ogen niet verloren gaan. Volhouden!”
    Gedoneerd bedrag: € 5.000,-
  • “Wat een PRACHTIGE en voor iedereen leerzame vertaling hebben jullie gemaakt van de 17 SDG’s naar 7 JGG’s. En wat dragen jullie dat op mooie creatieve manieren uit. Ik wens jullie veel succes toe opdat je heel veel kinderen gaat bereiken! Draag daar graag langs deze weg aan bij.
    Gedoneerd bedrag: € 2.000,-
  • “Wat een mooie en creatieve workshop hebben jullie ontwikkeld om de problematiek in de kledingindustrie aan kinderen uit te leggen. En vooral wat zij zelf kunnen doen!”
    Gedoneerd bedrag: € 500,-

Doneren

Wij beschikken over een ANBI status. Dat maakt uw donatie volledig aftrekbaar!

Wilt u een periodieke schenking voor minimaal vijf jaar vastleggen? U komt daarmee mogelijk in aanmerking voor extra belastingvoordeel. Neem in dat geval contact met ons op.

Door een donatie te doen, gaat u akkoord met onze privacyverklaring.