Zingt, musiceert of danst u op 28 mei ook mee met 'De Aarde is ons lief'?

Carol van Eert, burgemeester van ‘de meest inspirerende Global Goals gemeente’ Rheden, waar de Schooldag van de duurzaamheid is ontstaan, nodigt alle collega-gemeenten van harte uit om 28 mei om 9:00 uur uit volle borst mee te zingen, musiceren of dansen.

In 2016 werd in gemeente Rheden op initiatief van wethouder Nicole Olland de eerste Schooldag van de duurzaamheid georganiseerd. Na haar nam wethouder Dorus Klomberg het initiatief over en ondertussen is er al driemaal een Rhedense Schooldag van de duurzaamheid georganiseerd. Klik hier voor een impressie van deze bijzondere dag.

Spelenderwijs leren wat de Werelddoelen van de VN betekenen en dat een mens onderdeel is van een groter geheel. Maar in een taal die voor kinderen ook goed te begrijpen is: via de Junior Global Goals. Dat is wat een Schooldag van de duurzaamheid inhoudt. Carol van Eert nodigt daarom ook alle gemeenten uit om een keer mee te doen met een Schooldag van de duurzaamheid. Bekijk hieronder zijn uitnodiging.