Schooldag van de duurzaamheid lanceert nationaal lied op Dag van de Aarde 22 april

De Aarde is ons lief. Zo heet het lied dat stichting Schooldag van de duurzaamheid op de Dag van de Aarde (Earth Day, 22 april) lanceert en op 28 mei in heel Nederland wordt gezongen, als afsluiting van de Maand van de Aarde. Prinses Irene ondersteunt het met een introductie. Het lied vertelt in kindertaal wat de 17 Sustainable Development Goals (Werelddoelen) van de Verenigde Naties zijn. Als organiserende stichting nodigen wij alle Nederlanders uit om 28 mei om 9:00 uur uit volle borst mee te zingen, musiceren of dansen. En dit te delen op social media onder de hashtag #juniorglobalgoals. De leukste optredens laten we zien op onze website.

De deelnemende zangers en rapper:

De deelnemende instrumentalisten:

De deelnemende dansers: