Onze partners (in progress)

Schooldag van de duurzaamheid (Sdvdd) vond voor het eerst plaats op 10-10-2016 in gemeente Rheden. Wij geloven in Samen Sterker en werken graag met andere organisaties samen om Sdvdd verder te ontwikkelen zodat het in meer gemeenten kan plaatsvinden. Heeft u interesse om partner te worden? Mail naar info@sdvdd.nl.

Founding Partners

Op verzoek van gemeente Rheden is Sdvdd ontwikkeld. Zij zijn Founding Partner en steunen actief de uitrol van Sdvdd naar andere gemeenten.

Suez is Hoofdpartner op ons 6e SDG Kinderthema ‘Alles Rond’.

Plus is Hoofdpartner op SDG Kinderthema ‘Gezond & Happy’.

Workshop Partners

Met Cosmo Academy werken wij samen om de verbinding tussen duurzaamheid en bedrijfsactiviteiten op kinderniveau aan te kunnen bieden als workshop.

Met het Opleidings- en ontwikkelingsfonds voor het Technisch InstallatieBedrijf werken wij samen in workshops op de Kinder Global Goal ‘Alles Rond’.

We verbinden het Voorlezen van een duurzaam verhaal aan een doe-activiteit op hetzelfde thema.

Met de uitvinders van Solly, de zon-etende robot, hebben we een workshop ontwikkeld onder de Kinder Global Goal ‘Schone Energie’

Samen met de Schooldakrevolutie leren we kinderen over schone energie waarbij we gebruik maken van de grootste energiebron die we hebben, de zon.

Met zangeres Jet Pit van VocalJam maken we een Sdvdd lied. Jet is een toonaangevende gecertificeerde zangdocent op het gebied van Estill Voice Training System.

Organisatie Partners

VNG draagt Sdvdd vanuit haar campagne ‘Gemeenten4GlobalGoals’ een warm hart toe en zet zich in om Sdvdd breder onder de aandacht van gemeenten te brengen.

De Kracht van Beeld ondersteunt ons om het effect van Sdvdd op kinderen prachtig in beeld te brengen.

Dirkzwager ondersteunt ons bij de juridische zaken rondom het opschalen van Sdvdd.

Samen met Ecodrukkers borgen wij dat ons drukwerk op een zo milieuvriendelijke manier wordt uitgevoerd. We doen dat volgens de voorwaarden van EcoPrinted® én het FSC beeldmerk.