De bestuursleden van Stichting Schooldag van de duurzaamheid stellen zich graag aan u voor. Samen werken we eraan om kinderen op spelende wijze te onderwijzen over de Global Goals.

Reinier van den Berg

Meteoroloog en specialist op het gebied van duurzaamheid

“Het is belangrijk dat kinderen leren wat duurzaamheid is, maar dan wel op een leuke en speelse manier. Zodat ze ook anderen kunnen gaan inspireren om zelf aan de slag te gaan.”

Isabelle van Aarle

Director Business Development Cosmo Hospitality

“Ik vind het zinvol dat onze Cosmo MBO-studenten leren over duurzaamheid en hoe zij dit op speelse wijze kunnen overbrengen aan leerlingen in het primair onderwijs. Leren door te doen is een van mijn belangrijkste statements.”

Karin Jansens

Hoofd Partnerteam MVO Nederland

“Als bestuurslid leg ik heel graag verbindingen met bedrijven en organisaties die vooral zelf met oplossingen komen hoe je de wereld duurzamer kunt maken en kinderen daarmee inspireren om zelf aan de slag te gaan.”

Jan Willem Zwang

Groene Ondernemer en Columnist Het Financieel Dagblad

“De Schooldag van de duurzaamheid is een uitstekend middel om kinderen op een speelse manier kennis te laten maken met de belangrijke zaken van een groene energievoorziening, een goede leefomgeving en een schoner klimaat.”

Peter Hoogenveen

Teamleider Stadsbeheer Gemeente Hoorn

Testimonial volgt